Uslovi Korišćenja

LOLBre je sajt prevashodno zabavnog karaktera, namenjen razmeni smešnih slika i postera. Svako može pristupiti sajtu, a kao registrovani posetilac možete i sami postavljati svoje slike i postere. Utvarđena su pravila kojih se moraju pridržavati svi koji žele da njihov materijal bude objavljen na našem sajtu i ona isključuju sav materijal koji na bilo koji način krši zakon o zaštiti autorskih prava, zatim materijal koji potiče sa nekog drugog sajta koji u pravnom smislu polaže autorska ili srodna prava na taj materijal, kao i materijala pornografske prirode ili eksplicitnog karaktera, odnosno, materijala koji se na bilo koji način može smatrati uvredljivim. Takodje je strogo zabranjeno slanje svojih ili tuđih slika sa Fejsbuka i u slučaju kršenja ovog pravila protiv počinioca takvog dela biće pokrenut sudski postupak zbog ugrožavanja privatnosti i zloupotrebe našeg servisa.

Autorom će se smatrati korisnik koji je na LOLBre servisu postavio sliku, poster ili video. Autor je saglasan da LOLBre ima pravo da bez nadoknade koristi njegovo delo u neograničenom vremenskom periodu, pri čemu zadržava pravo da korisničko ime sa servisa bude navedeno kao ime odnosno pseudonim autora, kao i da se na autora i delo primenjuju odredbe iz ovih Uslova korišćenja.

Zadržavamo pravo da, u bilo koje vreme, promenimo ili obnovimo ove uslovi korišćenja, a vi ćete biti obavešteni o svim promenama.